Aldi doo, Karađorđeva 9a, Pančevo, tel: 013 304 764

Politika privatnosti

Pravila privatnosti

Aldi doo u svemu u skladu sa zakonskim propisima štiti privatnost svih korisnika. Na sajtu u delu „webshop“ postoji mogućnost prikupljanja ličnih podataka korisnika (ime, telefonski broj, e-mail, adresa za isporuku). Pomenute podatke korisnik ostavlja potpuno dobrovoljno, čime daje saglasnost da se ti podaci koriste u svrhu procesa naručivanja (npr, prosleđivanje kurirskoj službi, radi isporuke ).

Korisnik može iskoristiti i sva zakonska prava u slučaju da smatra da je došlo do nedozvoljene obrade podataka (pravo na obaveštenje, uvid u podatke i dr).

Molimo vas da detaljnije o ovome i ostalim uslovima kupovine i korišćenja sajta pročitate u Uslovima korišćenja.

Uslovi korišćenja

Posetom ili kupovinom na sajtu Aldi.co.rs prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u ovom tekstu.

Molimo da ih pažljivo pročitate i upoznate se svim pravilima koja se primenjuju i važe u korišćenju sajta i kupovini artikala.

Aldi.co.rs zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune Uslova korišćenja

Izjava o zaštiti privatnosti

Aldi.co.rs se obavezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca i posetilaca. Prilikom naručivanja vi (korisnici) ostavljate svoje samo osnovne podatke, neophodne da bi se izvršilo naručivanje preko sajta .

Imate  mogućnost da u svakom trenutku zatražite da se vaši podaci izbrišu iz naše baze podataka

Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima koji su odgovorni  za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Posetioci

Lažno predstavljanje i unošenje tuđe email adrese nije dozvoljeno na Aldi.co.rs. Protiv takvih aktivnosti može se pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Aldi.co.rs zadržava pravo da proveri identitet kupca u elektronskoj komunikaciji.

Opisi proizvoda

Nastojaćemo da sve proizvode opišemo što je tačnije moguće. Ne garantujemo da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100 odsto tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Fotografije proizvoda su informativnog karaktera.

Ukoliko proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

Aldi.co.rs ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, koja višestruko smanji ili poveća cenu.

Promena podataka na sajtu

Aldi.co.rs zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Naručivanje

Pri naručivanju robe neophodne je da uneste tačne podatke (ime, prezime, adresa stanovanja, e-mail adresa…).

Aldi.co.rs zadržava pravo da vas kontaktira u svakom trenutku radi eventualnih pojašnjenja narudžbine.

Posle završetka narudžbenice dobićete obaveštenje o završenom postupku na e-mail koji uneste u postupku naručivanja.

Dostava

Dostava naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja po evidentiranju vaše uplate. Dostavu pošiljki vrši kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Srbije bez Kosova.

Troškovi dostave se posebno naplaćuju.

Cena dostave nije iskazana u obračunu u vašoj korpi.

Rok dostave je, izuzev u posebnim oklnostima, 3 do 5 dana.

Reklamacije

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu budite slobodni da nas kontaktirate. Proizvodi koji dolaze u direktan kontakt sa intimnim delovima tela ne podležu reklamaciji.

Povraćaj novca

Povraćaj novca se vrši isključivo na tekući račun kupca, a isplata u gotovini nije moguća.

Kupac ima pravo da u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini proizvoda bez navođenja razloga jednostrano raskine ugovor. Jednostranim raskidom kupac se oslobađa svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe. Kupac gubi pravo na jednostrani raskid ako uz izričitu saglasnost potrošača, trgovac započne pružanje usluge pre isteka vremena u kome je dozvoljen jednostrani raskid ugovora.

Povraćaj kupljene robe

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal i kada se povraćaj vrši zbog prihvaćene žalbe kupca.

Troškove slanja robe na servis ili njihove zamene, snosi kupac.

OBAVEZNO PROVERITE SASTAV PAKETA ČIM GA PREUZMETE OD KURIRSKE SLUŽBE I ODMAH PRIJAVITE EVENTUALNE NEDOSTATKE!

U nekim slučajevima kada fali neki artikal ili niste dobili odgovarajući proizvod, odmah po prijemu paketa obratite nam se preko kontakt formulara dosrupnog na ovom sajtu.

Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakovanju.